MadNes afgelast

Geplaatst op: 26 juli 2021 - Categorie: Sport & Evenement

NES - MadNes is voor dit jaar afgelast. Net als vorig jaar kan het wegens de coronamaatregelen niet doorgaan. Het kabinet heeft op maandag 26 juli een streep gezet door meerdaagse festivals. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 1 september. MadNes staat voor 27, 28 en 29 augustus op de kalender. 

"Wat ongelofelijk balen!" Dat zeggen de organisatoren van MadNes. "MadNes 2021 mag helaas door de zojuist aangekondigde maatregelen niet doorgaan. We hebben afgelopen jaar keihard gewerkt en er alles aan gedaan om MadNes te kunnen laten plaatsvinden. We zijn altijd positief gebleven, maar helaas mocht het niet baten.

Enorm veel dank voor alle inzet en flexibiliteit van iedereen waarmee we samen hebben gewerkt dit jaar. Ook zijn we ontzettend dankbaar voor het ongekende enthousiasme en vertrouwen van de bezoekers. Zonder jullie geen MadNes!" Dat laten Steven, Danny, Floris & Symen van de organisatie weten. 

Festivalgangers die al een kaart hebben gekocht kunnen hun volledige ticket terug krijgen. Hierover geeft MadNes binnenkort alle informatie.

"Ondanks alles kijken we vooruit en zien we jullie allemaal héél graag op MadNes 2022 op 1, 2 en 3 juli! Eén ding is zeker: dat wordt driedubbel genieten op het strand!"

tik MadNes is bij ZOEKEN om eerdere berichten over dit fantastische festival te vinden

Dossier Corona

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?