RSS
Zoeken

MadNes 2019 uitverkocht

Geplaatst op: 13 maart 2019 - Categorie: Sport & Evenement

NES - MadNes 2019 is voor het zevende jaar op rij uitverkocht. Ruim voor anvang van het surf-, skate- en muziekfestival, zijn er alleen nog tickets via het tweedehands circuit te krijgen. Op de website van MadNes zelf staat een link naar een website waar vertrouwd gehandeld kan worden in tickets.  

MadNes is een festival op het strand van Nes, waar voor jong en oud wel iets te beleven is. Er is te genieten van muziek, creatieve workshops, presentaties van spectaculaire sporten en complete cursussen naast lekker eten en chillen op het strand. MadNes is een van Neerlands meest geliefde festivals en de sfeer is er eigenlijk altijd opperbest. Voor het muziekprogramma zijn al tientallen bands gecontracteerd. De Amelander Musea werken mee en geven een workshop korren aan het strand en voor de kinderen is er vrolijke rock 'n roll met Marius en Johannes en The Given Horse. Ga die maar eens in de bek kijken, op MadNes.

MadNes is te gek voor woorden. Dat moet je zien en daar moet je bij zijn. Wie een ticket heeft weten te bemachtigen mag zich gelukkig prijzen.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?