Maak kans op WK-Straatfeest

NES – Installatiebedrijf Oud geeft in samenwerking met de Keurslager en Euronics (inkooporganisatie van de showroom van Oud) een straatfeest weg.
Kom naar de winkel van Oud aan de Achterdijken in Nes en meldt dat u voor uw straat een WK-Straatfeest wilt organiseren. De actie is voor klanten die voor minimaal € 500,– euro bestellen in de winkel. Was u toch al van plan een nieuwe vaatwasser te kopen of een nieuwe wasmachine aan te schaffen? Dan is dit het moment.

De keurslager komt op 24 juni een complete barbecue voor 25 personen aan vlees, sauzen en brood brengen. Wat u zelf nog moet regelen is de versiering en het drinken.

Installatiebedrijf Oud stelt een Samsung plasma tv beschikbaar van 107 cm om voetbal op te kijken. De TV blijft in de straat. Hij wordt na het straatfeest verloot.

Dus: mensen die een straatfeest willen, melden zich in de winkel van Oud.
De actie loopt tot en met 19 juni, daarna zal Oud het lotnummer van een winnaar trekken.

Bedrijvennieuws Advertorial

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *