Lustrumeditie op Ameland

HOLLUM – 'Ameland in 2012' is de lustrumeditie van de serie 'Ameland in …' 

Het is alweer vijf jaar geleden dat Ameland Pers uitgeverij, de uitgeverspoot van Persbureau Ameland, begon met de serie.

Jaarboek

Ameland in 2012 is het jaarboek waar alle wetenswaardige nieuwsfeiten van het jaar 2012 in staan vermeld. De Nieuwjaarsduik, de storm, de omgewaaide bomen, het ijs en de schaatswedstrijden. Die nieuwsfeiten zullen de lustrumeditie halen. Met tekst en foto's staan ze in het boek dat perfect past in de bibliotheek van alle vakantieaccommodaties, dat niet misstaat op de leestafel, dat fijn is om te krijgen en het leuk doet als relatiegeschenk.

Welke foto's op de voorkant komen? We maken daar nog even een spelletje van. Het is te vroeg om de definitieve keuze van de voorplaat te maken.

Adverteren

Adverteren in het boek kan op diverse manieren; u maakt de uitgave er mede door mogelijk. Zonder de bedrijven die het boek de afgelopen jaren hebben gesteund, was uitgave niet mogelijk geweest.

Bedrijven, verenigingen, particulieren en verhuurders kunnen meerdere exemplaren bestellen met vermelding achterin het boek.

Dit zijn de adverteermogelijkheden:

  • u bestelt 5 boeken (€ 125,–) en wordt met naam achterin het boek genoemd
  • u bestelt 10 boeken (€ 250,–) en wordt met naam en adres achterin het boek genoemd
  • u bestelt meer dan 10 boeken (25 euro per stuk) en krijgt vermelding van naam, adres en logo achterin het boek
  • u betaalt € 100,– en krijgt daarvoor een presentexemplaar en vermelding van naam achterin het boek in de rubriek: deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

Stuur uw tips en nieuws door naar Persbureau Ameland. Nieuwswaardige feiten krijgen van harte een plekje in het boek. Ook bedrijfsgerelateerde nieuwsberichten van adverteerders op de iPhone App Ameland Actueel of de website van Persbureau Ameland worden royaal meegenomen. Heeft uw bedrijf een prijs gekregen, bestaat uw zaak zoveel jaar, gooit u het roer volledig om? Laat het Persbureau Ameland weten en we maken er een bericht van.

Het nieuwe jaar

Begin 2013 rolt het boek van de persen. Vanaf 1 januari 2013 gaat Persbureau Ameland bezig met de nieuwsfeiten van 2013 voor het boek: 'Ameland in 2013'. Ook die uitgave kunt u alvast bestellen.

>>> uw 'Ameland in 2012' kunt u hier bestellen (€ 25,–).

We zetten uw naam op de lijst en zodra het boek er is krijgt u een seintje.

>>> wordt u voor 5 of meer euro VRIEND van het Ameland nieuws van Persbureau Ameland, dan ontvangt u als Vriendenwederdienst 5 euro korting op 'Ameland in 2012.'

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *