Agrarisch Ameland met fietsroute – 1 –

BUREN – Hebt u hem al gezien? De tentoonstelling over agrarisch Ameland in twee musea, gekoppeld via een fietsroute en te volgen via de moderne communicatiemiddelen: QR code, iPhone app Ameland Actueel en mobiele website ameland-actueel.nl? Hij is tot eind oktober 2012 te zien en te fietsen zolang de onderwerpen op de app staan. Dat is zeker nog tot en met de Kunstmaand.

Nummer 1 is in het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude te vinden. Op de app staat informatie, met de QR-code scant u informatie en de info staat op een folder.

In het museum zijn gedurende de tentoonstelling Agrarisch Ameland tevens de gekke koeien van Dymphie van den Bergh te zien.

De dierenarts, kampeerboerderij eigenares, boerin, schilder en illustrator heeft een selectie van haar acryl schilderijen, pentekeningen en waterverfschilderijen op de expositiezolder van het museum hangen.

>>> lees hier over de Agrarisch Ameland met fietsroute

>>> lees hier over Boeren op Ameland

>>> bestel hier uw boek over de Boeren op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *