Lustrumeditie Fria over zee op Ameland

BALLUM – Voor de vijfde keer maken leden van FRIA – de vakvereniging beeldend kunstenaars in Friesland – de oversteek naar Ameland om onder de noemer ‘FRIA over zee’ hun werk gezamenlijk te exposeren.

De lustrumeditie heeft meer deelnemers dan ooit, op 7 toplocaties. 25 Beeldend kunstenaars, werkzaam in verschillende disciplines, tonen schitterende en verrassende keuzes uit hun werk. Er is behalve dit lustrum nóg een reden voor een feestelijk tintje: dit jaar bestaat FRIA 30 jaar.

Om die reden is aan alle kunstenaars gevraagd om speciaal voor de overzichtstentoonstelling in Galerie November in Nes een werk te maken van 30 bij 30 cm. Deze overzichtstentoonstelling geeft met zijn 25 werken een goed beeld van wat je dit jaar van Fria over zee kunt verwachten en is daarom een prima startpunt.

Op onderstaand overzicht ziet u waar u het werk van Fria kunt tegen komen en wat de openingstijden van de verschillende locaties zijn. Dit overzicht staat tevens in het handige programmaboekje, dat u gratis vanaf alle expositielocaties kunt meenemen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *