Live Ierse muziek en open podium Onder de Vuurtoren

HOLLUM – Elke zondag is er iets leuks te beleven in Hollum. Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren is namelijk een bijzonder pannenkoekhuis. Het staat niet alleen op een prachtige plek aan de Oranjeweg en vlak onder de vuurtoren, aan prachtige fiets- en wandelroutes en op weg naar het Hollumer badstrand, er is ook nog eens elke zondag vanaf 16.00 uur de mooiste live muziek te horen van de Amelander Ier Paul Martin. Regelmatig is het Paul Martin & Friends, want de Amelander muzikant met wortels in het Ierse Dublin, speelt graag met anderen samen. 

Om muzikanten van het eiland en van heinde en verre een kans te geven op te treden voor publiek en hun beste kunnen te laten horen is er elke laatste zondag van de maand een Open Podium. Vanmiddag!

Meld je aan bij Onder de Vuurtoren of kom op de bonnefooi met je gitaar, bodhrán, fluit of trekharmonica onder de arm.

Op de foto zit een gezelschap red hatters, die een weekendje Ameland deden en Onder de Vuurtoren genoten van de muziek en een glaasje. Lees hier meer over de Red Hat Society.

Onder de Vuurtoren: de entree voor de optredens op zondagmiddag is helemaal vrij.

Het pannenkoekhuis organiseert jaarlijks een Iers Muziek Weekend, in het tweede weekend van juli. Van 8 tot 10 juli 2016 is dat voor de zevende keer, met artiesten van binnen- en buitenland en van Ameland. Vermaard is de jamsessie op zondagmiddag waar elke muzikant kan aanschuiven om mee te jammen.

⇒ lees hier over het Iers Muziek Festival en de Ierse muziek

lees hier over Ierland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *