Lieke van Lexmond op Ameland

HOLLUM – Ameland kan wel Fameland worden genoemd, twittert de nieuwe directeur van VVV Ameland. En Prosperi heeft een punt.

Steeds meer beroemdheden laten zich op het eiland zien. Deze week kwam Rinse Westra naar Ballum voor een rol in de film Penny’s Shadow. Ook actrice Lieke van Lexmond voegt zich bij de filmsterren. Van Lexmond is voor het eerst in negen jaar weer in een speelfilm te zien. Zij vertolkt de rol van reisleidster Ineke in de familiefilm Penny’s Shadow, maakte regisseur Steven de Jong deze week bekend. De GTST-ster was voor het laatst in de bioscoop te zien in tienerfilm Volle maan uit 2002. Zij vooral bekend als soapster Charlie Fischer.

Download hier de Ameland iPhone app 

of bezoek de mobiele website www.ameland-actueel.nl (werkt alleen op een smartphone) en neem het Ameland nieuws mee in je binnenzak.

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *