Levensverhalen schrijven op Ameland

NES – Restaurant Rede van Nes organiseert samen met Margje Vos een schrijfcursus op Ameland.

Op verhaal komen en uitwaaien, schrijven in een ontspannen en gemoedelijke omgeving bij Restaurant Rede van Nes op Ameland: dat zijn de troeven van deze cursus. Je kunt je vier dagen al schrijvend je inspireren door de elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur. 

Ontspannend, inspirerend en humoristisch

Margje Vos is de deskundige die deze schrijfcursus geeft. De dagen van de cursus vallen in de meivakantie: dinsdag t/m vrijdag, 29, 30 april en 1, 2 mei.

Rede van Nes

Cursisten kunnen volpension genieten bij restaurant Rede van Nes.

De cursus kost € 395,00 voor vier schrijfdagen inclusief lunch en diner.

Werkwijze

Het verhaal schrijft zichzelf door de eenvoudige en speelse werkwij- ze middels korte schrijfopdrachten. De cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren deelnemers. "Iedereen kan het!," zegt Vos. "Pen en papier is voldoende."

Deskundige begeleiding

Margje Vos (1948) is erkend gecertificeerd biografisch coach, trainer, psychosynthese-therapeut en logosynthese-instructor.

Ze is opgeleid in het vak biografiek, bij het Instituut voor Biografiek. De vijfjarige opleiding psychosynthese (HBO) volgde ze bij het Instituut voor Psychosynthese. Vos heeft ruime ervaring in het individueel begeleiden en groepswerk bij Leven- Werk- Relatie- en Zingevingvragen.

>>> aanmelden kan via deze link

– wil je ook je bedrijfsactiviteit als nieuwsbericht en in de agenda geplaatst zien, kijk dan hier voor informatie –

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *