Leukste vakantiepark ligt op Ameland

Bol.comHOLLUM – Het leukste vakantiepark van Friesland en zelfs van Nederland ligt op Ameland. Om dat aan iedereen die het maar wil weten duidelijk te maken, kun je stemmen op het leukste vakantiepark. Boomhiemke staat op de lijst en ook Klein Vaarwater. Je kunt met elk van je e-mailadressen één keer stemmen. Gebruik dus al je mailadressen en stem op een vakantie op Ameland.

Stemmen kan nog tot en met 12 juli 2013. Dan zijn er in iedere provincie 2 winnaars: het vakantiepark met de meeste stemmen en het vakantiepark met de hoogste waarderingcijfers. Er zijn wel minimaal 250 stemmen nodig om provinciewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de finaleronde waarin wordt gestreden om de titel van Het Leukste Vakantiepark van Nederland. De volgende tussenstand verschijnt op 31 mei 2013.

De finale-ronde volgt van 15 juli tot en met 31 augustus 2013 waarin alle provinciewinnaars strijden om de landelijke titel.

>>> stemmen kan hier

>>> Boomhiemke en Klein Vaarwater stan alle twee op de app Ameland Actueel. Zet je bedrijf ook op de app.Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *