Leer online blindtypen en win een tablet

SNEEK – Tegenwoordig moet, vooral op het voortgezet onderwijs, veel huiswerk via de computer ingeleverd worden. Maar gaat u ook voor uzelf eens na hoeveel tekst u schrijft en hoeveel u er typt. Daarom is het van belang dat iedereen goed leert typen.

Typen Sneek heeft een online cursus, waarbij de cursisten op een juiste manier leren het toetsenbord te bewerken. Het huiswerk wordt meteen nagekeken en als beloning krijgt de cursist voor een gemaakte les één, twee of drie sterren. Tevens verschijnt er na het maken van een les een mopje in beeld. Dit werkt erg motiverend.

Tijdens de online cursus worden de leerlingen door ons gecoacht via de coaching knop. De cursist kan ook te allen tijde vragen stellen via deze coaching knop. Ook kunt u met ons bellen of mailen als er vragen en/of opmerkingen zijn.

Wij willen graag onze cursus ook op Ameland aanbieden. Onlangs is er een brief meegegeven aan de leerlingen van groep 5 t/m 8 met informatie. Hebben wij 10 cursisten van Ameland dan verloten wij een 7 inch tablet.

Bent u na twee weken toch niet tevreden, dan kunt u nog stoppen met het volgen van de cursus en ontvangt u uw geld terug.

Mocht u na het lezen van dit bericht toch nog vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0515 – 419 424

Zie voor meer informatie op de website en maak eventueel een proefles: www.typensneek.nl.

– ingezonden mededeling – 

⇒ lees hier een post over Online leren typen en de eerste les ⇒ tik Typen in het zoekraam in om meer posts over online leren typen te lezen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *