RSS
Zoeken

Lappa beleeft nieuw avontuur op de Wadden 

Geplaatst op: 04 juli 2019 - Categorie: Ameland & Eilanden

Lappa

VLAARDINGEN - Goed nieuws voor alle Lappa vriendjes. Na het eerder verschenen succesvolle 'Lappa op Terschelling' en het uitverkochte 'Lappa waait weg' beleeft Lappa opnieuw een avontuur op de Waddeneilanden. In het nieuwe deel Lappa ontdekt hij niet alleen de vuurtoren, strand, duinen en zee maar komt hij ook in aanraking met de gevolgen van plasticsoep in zee. 

LAPPA Books beoogt samen met kinderen wereldwijd te bouwen aan een gezonde, schone en vriendelijke wereld. Actuele thema’s zijn terug te vinden in de nieuwe serie LAPPA® Kinderboeken, maar ook dagelijkse onderwerpen, want LAPPA Books vindt het belangrijk om positief in het leven te staan en het kind mee te nemen op avontuur. Samen spelen, sporten, ontdekken, bouwen en creatief bezig zijn, zijn thema’s die terug komen. 

Interactief
De nieuwe serie bestaat uit 5 interactieve voorleesprentenboeken met kleurrijke illustraties, kijkplaat, kleurplaat en ‘vriendjesvragen’ die voor kinderen van 3 tot 6 jaar heel herkenbaar zijn. Alle titels zijn op aanvraag tweetalig leverbaar in alle talencombinaties. 

Over de auteur 
Mirjam Visker studeerde af aan de Rotterdamse Willem de Kooning Academie. Zij illustreerde voor onder meer de Volkskrant, het CPB en ActiZ. In 2011 creëerde ze Lappa. Inmiddels weet ze zich ze omringd door een inspirerend team. 

het nieuwe boekje Lappa is via deze link te bestellen en in de boekhandel te koop

lees hier ook over Lappa

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?