Lange arm van KPN

HOLLUM – Er stond weer een lange arm van een hoogwerker bij de vuurtoren, voor medewerkers van KPN om iets te doen aan de belabberde ontvangst op het eiland. Vooral het westelijk deel van Ameland heeft problemen met bellen en gebeld worden. De KPN weet al een half jaar van de problemen en is in het voorjaar en in de zomer enkele malen doende geweest met reparatie. Het zou een kabel zijn die vervangen moest worden en vorige week zijn er nieuwe antennes op de toren geplaatst. Als nu nog de software bij de tijd wordt gebracht, dan zouden alle abonnees van KPN op Ameland weer moeten kunnen bellen, is het verhaal. 

tik KPN in bij ZOEKEN om meer over de storing te lezen

⇒ het filmpje hieronder laat de toren zien met de antennes en hoe de toren kwânskwiins aan een naam kwam en die ook weer verloor

bekijk hier de Vuurtoren Startpagina

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *