Lancering programma Leeuwarden-Fryslân 2018

LEEUWARDEN – Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 nodigt je uit voor de lancering van het programma op dinsdag 3 oktober. Met nog zo’n honderd dagen tot de officiële opening blikken we in de Friese hoofdstad vooruit op de talloze evenementen die de culturele agenda van Leeuwarden en Friesland kleur gaan geven. 

 

Leeuwarden-Fryslân 2018 presenteert in aanwezigheid van de mienskip en prominenten een tipje van de sluier uit het artistiek hoogwaardig programma. Van Escher tot Mata Hari, van Royal de Luxe tot De Stormruiter en van Sense of Place tot Farm of the World.

Grijp de Confetti

Op dinsdag 3 oktober ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom op het Gouverneursplein in Leeuwarden. Er is live muziek. Om klokslag 18.00 uur wordt het LF2018-lied voor de eerste keer gespeeld door Nynke Laverman, Sytze Pruiksma en jonge musici van de FulkaanAkademy. Vervolgens presenteren verschillende projecten uit het programma zich op verrassende wijze.

Rond 19.00 uur knalt de confetti: iedereen ontvangt het programmamagazine en het programma gaat live op www.2018.nl.

 

 

 

LF2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *