Kwadrant benoemt opvolger Jonkers

DRACHTEN – De opvolger van Roelof Jonkers bij KwadrantGroep is Jan Maarten Nuijens. Hij is per 1 oktober benoemd als voorzitter Raad van Bestuur bij de KwadrantGroep. 

Nuijens heeft ruime ervaring als bestuurder in de thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuiszorg. Momenteel is hij voorzitter Raad van Bestuur bij stichting Envida in Maastricht. Die functie bekleedt hij sinds 2009. Daarvoor was hij 13 jaar verbonden aan TriviumMeulenbeltZorg en rechtsvoorgangers, als lid Raad van Bestuur en directeur zorg.

De Raad van Toezicht werft tevens een lid Raad van Bestuur. Daarmee wordt het bestuur van de KwadrantGroep tweehoofdig, zoals de Raad van Toezicht eind 2016 besloot. Belangrijke redenen voor dit besluit vormen de bestuurlijke opgave en de omvang van de groep. Een tweehoofdig bestuur vermindert tevens de kwetsbaarheid van het bestuur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *