Kurken trekken voor een gratis diner

HOLLUM – Vanaf donderdag 9 februari tot en met zondag 19 februari organiseert Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap een speciale Valentijn dineractie. De aanwezige gasten kunnen tijdens het Valentijnsdiner een 3-gangen dinercheque voor twee personen winnen. 

Het restaurant zal gehuld zijn in kaarslicht zodat de sfeer romantisch is. Met het bestellen van een fles bubbels tijdens het Valentijnsdiner maakt de gast kans op een mooie prijs, namelijk een 3-gangen dinercheque voor twee personen ter waarde van €59. Maandag 20 februari wordt de winnende kurk getrokken. Wie verzekerd wilt zijn van een tafeltje wordt aangeraden te reserveren.

De chef-kok zal een Valentijnsdiner bereiden bestaande uit een smaakvol voorgerecht, voortreffelijk hoofdgerecht en een romantisch dessert voor maar €32,50 p.p.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *