Kunstmaandlunch in Medialab

HOLLUM – Gijs van Hesteren, innovator bij Kabel Noord, organiseerde samen met Galerie Dit Eiland een Kunstmaandlunch in het Medialab van Timo Mank. Kunstenaars, fotografen, filmmakers, technici, applicatiebouwers en app uitgevers, vertegenwoordigers van gemeente en Plattelandsprojecten en geïnteresseerden in de virtuele wereld kwamen maandagmorgen samen om te luisteren en kijken naar presentaties over mediakunst. Professionals uit het mediavak spraken real time, via Internet, Twitter en Skype over hoe mediakunst het vehikel voor vernieuwing kan zijn. Timo Mank van TMSP TV (Tweet Me Something Pretty-TV) is daarbij een enthousiaste voorloper.

TMSP TV is een project van Archipel MediaLab. Sinds 2002 werkt dit Lab aan virtuele eilanden. Voor de Kunstmaand maakte TMSP TV een Moondance, die te zien is op de website van Medialab Ameland en in een kijkkast in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager.

>>> bekijk hier Medialab Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *