Kunstmaand en fietsenverhuur

HOLLUM – De Kunstmaand Ameland locaties en de fietsenverhuur van Kiewiet staan allemaal in de app Ameland Actueel.

De iPhone app heeft een tweelingzusje in de mobiele website voor alle smartphones. De app en de m.site lijken als twee druppels water op elkaar. Wie een iPhone of iPad heeft download Ameland Actueel (zie onderste foto) uit de app store en wie een andere smartphone heeft laadt www.ameland-actueel.nl (zie bovenste foto). Beide smartphonegebruikers hebben dan een handzame wegwijzer van Ameland met het nieuws heet van de naald op zak.

Let wel, de mobiele website laadt alleen op smartphones en tablets; wie via de pc naar dat adres gaat krijgt de website van Persbureau Ameland op zijn scherm.

Voor de ondermers:

Zet hem op de App
, dat is het motto van de HERFSTACTIE 2012.

Zet uw bedrijf, evenement, accommodatie op de app met het meest gelezen Ameland nieuws.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones, duiken met u de herfst in. Daar maken we een vrolijke bedoening van middels een HERFSTACTIE. 

Wie voor 21 december 2012 zijn bedrijf of activiteit met een GROTE presentatie op de app laat zetten, betaalt voor de presentatie 96 euro voor het eerste jaar en voor het tweede jaar HELEMAAL NIETS.

Uw bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en u kunt zonder extra kosten uw activiteiten (b.v. kerstbrunch, muziek, klaverjassen, haringparty, golfwedstrijd) op de Ameland agenda laten plaatsen. Dat is wat (nieuwe) klanten op uw spoor zet.

U kunt hier aanmelden voor een presentatie. We komen ook graag even bij u langs om het u te laten zien.

>>> kijk hier voor meer informatie over uw bedrijf op de app

>>> lees hier over Applicaties voor de Smartphone

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *