RSS
Zoeken

Kunstmaand beetje digitaal

Geplaatst op: 29 oktober 2020 - Categorie: Kunst & Cultuur

NES – Kunstmaand Ameland gaat in november 2020 vanwege alle corona maatregelen niet door, maar er zal toch wel wat kunst te zien zijn op Ameland. Allereerst is Galerie November in het VVV gebouw in Nes open. Daar is glaskunst van Branka Lugonja, Kosta Boda en Orrefors te bezichtigen en keramiek van Susanne Silvertant. Vanaf begin november wordt er werk geëxposeerd van Heide Nonnenmacher en Cordula B. Morich. Galerie November is ook de plek waar mooie kunstkaarten en de Kunstmaandagenda te koop zijn.

Kunstmaand agenda
Geen Kunstmaand maar wel weer een prachtige Kunstmaand agenda. Hij lag al bij de drukker op het moment dat de Kunstmaand zelf geannuleerd moest worden.
Vanaf begin november is de agenda te koop bij Galerie November, de VVV op Ameland, bij Boekhandel van den Brink te Nes en in Plaza Holwerd, in de vertrekhal op de veerdam. Tegen betaling van verzendkosten stuurt de Kunstmaand organisatie de agenda per post. De agenda kost 12,50 euro en is te bestellen via mailadres november@kunstmaandameland.nl.

Expositie op de website
Op de website van Kunstmaand Ameland plaatst de organisatie komende weken meer werk dan anders. De kunstenaars krijgen de gelegenheid hun werk via foto’s te laten zien en te koop aan te bieden. Wie een werk wil kopen kan dat aan de Kunstmaand organisatie kenbaar maken. Kunstmaand Ameland draagt zorg voor het koopcontract en de financiële afhandeling. De kunstenaar kiest zelf voor het wel of niet het aanbieden van de werken.

Vriend
Kunstmaand Ameland heeft inmiddels 165 Vrienden. Deze Vrienden ondersteunen het jaarlijkse internationale kunstevenement. U kunt Vriend worden van de Kunstmaand door te kiezen uit een tweetal pakketten. Er is een pakket van 30 euro per jaar en een pakket van 80 euro. Vrienden ontvangen de Kunstmaand Nieuwsbrief, krijgen een uitnodiging voor de officiële opening, een Kunstmaand agenda en de Vriend die 80 euro doneert kan op 5 procent korting bij kunstmaankopen rekenen.

Dossier Corona

Doneren
Waardeert u het nieuws van PA, doneer dan een euro voor dit artikel of wordt Vriend. Klik hier maar eens >

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?