Kruikje kapot: wie heeft er nog een?

HOLLUM – "Tot gisteren was ik al jaren  in het bezit van twee wodkakruikjes. Helaas is er een kruik gebroken tijdens het verhuizen. Verkopen jullie deze kruiken?"

Dat was een vraag van Marianne Radstaak. 

Nee, deze kruikjes zijn niet te kop, althans niet voor zover wij van PA weten. Je moet ze vinden en soms krijg je er een van iemand.

Daarom dit oproepje. Heeft er iemand een kruikje waarvan hij of zij zegt: "dat wil ik wel kwijt?" Geef dan even een berichtje via Contact. Dan kan er contact gelegd worden tussen de verdrietige Marianne en een jutter.

"De twee kruikjes hebben ruim 30 jaar samen een mooi plekje gehad. Ik ben er best aan gehecht en was er best verdrietig van toen hij brak."

Is hier iemand blij te maken? Wij hopen het maar.

De foto laat zien om welke kruikjes het gaat. Het zijn wodkakruikjes die onder meer op het strand van Ameland worden gevonden.

– kruikje gevonden – missie geslaagd – 

tik wodka in bij ZOEKEN om meer over de kruikjes te lezen

bekijk hier de oproep op V&AA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *