Koopplein zoekt ondernemers

HOLLUM – Koopplein, het netwerk van rubriekadvertentie websites, is op zoek naar meer ondernemers.

Koopplein wil een landelijk dekkend netwerk vormen. Al veel gemeenten hebben een eigen handelsplaats in Koopplein gevonden. Zo ook Ameland. Koopplein Ameland loopt als een tierelier, maar kan een nog grotere functie in de Amelander samenleving gaan vervullen. Daar wordt niet aflatend aan gewerkt.

Maar, we hebben het hier niet over Koopplein Ameland. Daar is al een ondernemer ingestapt. Koopplein zoekt ondernemers voor die gemeente, die nog geen actieve Koopplein beheerder hebben. Heerenveen bijvoorbeeld. Of Groningen. Leeuwarden is ook nog vrij.

Kijk hier in het alfabet of de gemeente waar uw interesse naar uitgaat, nog vrij is.

Hebt u interesse? Stuur dan een mailbericht naar info@persbureau-ameland.nl, dan sturen wij u informatie en een contactformulier toe of neem rechtstreeks contact op met Koopplein.nl en meldt dat u via Persbureau Ameland op het spoor bent gezet.

>>> neem hier een kijkje op Koopplein Ameland en snuffel eens door alle koopjes en neem een kijikje bij de bedrijfsmatige adverteerders door op de gekleurde rubriekadvertenties, banners en buttons te klikken

>>> de Koopplein button vindt u ook rechtsonderaan deze pagina, die linkt direct door naar de rubriekadvertentiewebsite van Ameland

>>> volg Koopplein Ameland via Twitter: @KOOPPLEIN_AMD

De film hieronder laat zien hoe Koopplein werkt.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *