Koop een relaxstoel voor in de tuin

– IM – Heb je een tuin en wil je het daar extra gezellig maken? Dan is een relaxstoel kopen een goed idee. Zo'n stoel nodigt je namelijk echt uit om lekker te ontspannen in je eigen achtertuin. Als je al helemaal overtuigd bent van een relaxstoel, dan kun je op de website van Heuts zoeken naar "relaxstoel tuin" om alvast een idee te krijgen van wat er zoal te verkrijgen is. Wil je bijvoorbeeld een rotan tuinstoel, een hangstoel of toch een lekkere ligstoel? De mogelijkheden zijn eindeloos! Als je maar moeilijk kunt kiezen, dan moet je snel verder lezen. Hieronder delen we namelijk de mooiste relaxstoelen voor in de tuin!

Wicker relaxstoel

Wicker is een populair materiaal voor tuinmeubilair. Deze gevlochten kunststof heeft iets weg van riet, is in veel kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm. Er zijn meerdere wicker relaxstoelen verkrijgbaar. De hangstoel is bijvoorbeeld erg populair, maar een ronde tuinstoel of een klassieke loungestoel van wicker is ook te koop bij Heuts. 

Houten relaxstoel

Ben je fan van natuurlijke materialen, dan is een houten relaxstoel een goed idee. Hout is zwaarder dan bijvoorbeeld wicker, dus het heeft ook meteen een robuuste uitstraling. Kies je voor ecohout, dan ben je helemaal milieubewust bezig. Bij houten relaxstoelen zit je niet helemaal rechtop, maar juist een beetje onderuitgezakt. Leg er zitkussens op om het relaxen nog comfortabeler te maken!

Aluminium relaxstoel

Wil je een moderne relaxstoel in de tuin? Dan is een stoel van aluminium een uitstekende keuze. Het aluminium frame is daarnaast ook nog eens licht van gewicht, dus je kunt hem makkelijk heen en weer verschuiven. Dit is wel zo fijn als je in de tuin op verschillende momenten tijdens de dag ergens anders zon hebt. Zo kun je de relaxstoel altijd lekker in het zonnetje of juist in de schaduw zetten. 

Kunststof relaxstoel

Tenslotte is kunststof ook een populair materiaal voor relaxstoelen. Net als aluminium is kunststof ook erg licht van gewicht. Kunststof is daarnaast makkelijk schoon te houden. Af en toe een vochtig doekje of een sopje is voldoende om de stoelen proper te houden. Kunststof is verder makkelijk te bewerken in allerlei stijlen en vormen. Zo zijn er kunststof relaxstoelen in een trendy of juist klassieke stijl verkrijgbaar. Ook kun je vaak kiezen uit verschillende kleuren. Voor in de zomer zijn witte relaxstoelen bijvoorbeeld ideaal, maar zwart of antraciet is ook altijd goed!


– Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *