Kiosk wordt informatiepunt LWD2018

LEEUWARDEN – Lwd2018 gaat in de laatste weken van de spannende competitie om de titel Europese Hoofdstad van Cultuur voor het jaar 2018 het publiek nader informeren over de stand van zaken.

In samenwerking met de Gemeente Leeuwarden, de Plannenmakers en gemotiveerde studenten van O3 start Lwd2018 de publieksvoorlichting op via een kiosk op de Prins Hendrik Brug tegenover de Achmeatoren. De kiosk is een ontwerp van architecte Nynke Rixt Jukema van NRJ Architectuur.

De studenten van O3 beschikken over folder- en promotiemateriaal van Lwd2018. Daarnaast kunnen de studenten van O3 vragen beantwoorden van de bezoekers.

O3 Leeuwarden is een leerbedrijf waar overheid, onderwijs en ondernemers samenwerken. Ga voor meer informatie naar www.o3leeuwarden.nl.

>>> lees hier over LWD2018

>>> bekijk hier de foto's van het aanbieding van het Bidbook on Amsterdam

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *