Circus Krone op Ameland

NES – Circus Krone zet haar tent op Ameland op. In mini-versie is het circus te bewonderen bij MSA Modelspoor. Het beroemde Circus Krone zal vanaf 7 oktober te zien zijn op Ameland en er dan ook een permanente standplaats hebben.

Dit grootste circus van Europa – de circustent is een viermaster met een tenthoogte van 16 meter en een oppervlakte van 48 x 64 meter en met 4500 zitplaatsen – staat niet alleen bekend om zijn wereldberoemde artiesten, maar ook als uiterst diervriendelijk.

Het diorama van het circus zal bestaan uit maar liefst vijf tenten, een hoofdtent en vier stallen, en ruim 120 circuswagens. Verder zal er een Zoo zijn waar de tientallen dieren (paarden, kamelen, zebra’s, olifanten, tijgers, leeuwen, zeehonden) van het circus te zien zullen zijn.

De opbouw van het circus is inmiddels van start gegaan en men kan bouw van het circus nu al volgen op de locatie van MSA Modelspoor, Achterdijken 28-001 en 28-002 te Nes Ameland.

>>> lees hier meer over MSA Modelspoor

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *