Kinderen Ameland lopen Kidsrun

BALLUM – Alle kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen op Ameland zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Kidsrun (1 of 2 kilometer) van de tiende Ameland Adventurerun op zaterdag 14 december 2013. Op de Kardinaal de Jongschool, Koningin Wilhelmina School, ’t Ienster en De Schakel zijn de kinderen tijdens de lessen bewegingsonderwijs op deskundige manier voorbereid op de run. Kennismaken met loopsport en atletiek, loopscholing en conditieverbetering stonden in november op het programma van de gymlessen.

De kinderen zijn uitgenodigd in het kader van het sportstimuleringsproject. Het doel van het project is om de kinderen op speelse manier kennis te laten maken met atletiek en duursport met als afsluiting een stimulerende finale in de vorm van gezamenlijke deelname aan de Kidsrun.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *