Kerstboom zelf zagen

NES – "De enige echte kerstboom zaag je zelf! Op 10 en 11 december kan iedereen onder het genot van kerstmuziek en een lekkere kop chocolademelk weer een eigen kerstboom zagen op Ameland. Staatsbosbeheer is er klaar voor en ontvangt je weer bij de BP plas tegenover het Ballumerbos. Kom jij ook? Ga samen met je familie lekker buiten aan de slag." Dat schrijft boswachter Marjan Veenendaal op het Boswachtersblog.

Zaag je eigen kerstboom

Op 10 en 11 december is het mogelijk zelf een kerstboom te zagen onder begeleiding van de boswachters. Het zaagfeest wordt coronaproof georganiseerd. Zelfs het gereedschap wordt ontsmet alvorens aan de slag te gaan. De zagers mogen hun eiegn gereedschap meenemen. Het wordt ter plekke behandeld. Werkhandschoenen en anderhalvemeter afstand zijn de norm.

Keet

De keet staat bij de BP plas, langs de Verbindingsweg, tegenover het Ballumerbos. Daar kan er op 10 en 11 december tussen 14:00 en 16:00 uur een boom gescoord worden.

⇒ lees hier het Boswachtersblog

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *