Kern met Pit op Ameland

HOLLUM Heb je een idee voor jouw dorp? Wilt u bijvoorbeeld een educatieve route uitzetten, een theater organiseren waar het hele eiland aan meedoet of heb je nog een veel beter idee om je leefomgeving te verbeteren? Doe dan mee aan Kern met Pit van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM).

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd waarbij bewonersgroepen uitgedaagd worden om een idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Via een projectpagina kunt u uw burgerinitiatief presenteren. Vertel wat je groep met het project wil bereiken en hoe je dat wilt aanpakken. De beste ideeën nemen deel aan de wedstrijd. Eenmaal binnen? Dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staat de KNHM voor je klaar met tips en met een netwerk. Doel bereikt? Dan ontvangt je project het predicaat Kern met Pit en duizend euro.

Inschrijven voor 2016 kan nog tot en met 31 oktober. Meer informatie staat op www.kernmetpit.nl.

Voor Friesland is er ruimte voor 12 projecten.

⇒ lees hier meer over Kern met Pit en bekijk de video

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *