Kerktheater ‘Tussen ooit en Eeuwigheid’

BALLUM – Kees van der Zwaard speelt in de hervormde kerk in Ballum de voorstelling ‘Tussen ooit en Eeuwigheid.’

Ook dit jaar wil de hervormde gemeente de traditie voortzetten van het ontspannend avondje uit in de kerkzaal waar het podium is voor het kerktheater. Het programma is een collage zijn van liedjes en sketches van theatermaker Kees van der Zwaard.

Van der Zwaard is zeer veelzijdig in zijn thema’s en vorm. De ene keer politiek geëngageerd, dan weer gevoelig en persoonlijk; en altijd grappig. In zijn humor en leuke vondsten zoekt hij naar de diepere lagen van het menselijk bestaan.

Kees van der Zwaard (1962) is theatermaker, schrijver en theoloog. Al tijdens zijn studie was hij bezig met sketches en liedjes. Na een korte periode als predikant gewerkt te hebben, heeft hij zich sinds 1998 toegelegd op een heel andere carrière. Al eerder (1995) ontving hij de Cultuurprijs van de gemeente Geldermalsen voor de voorstelling ‘het Kyrie van een stekelvarken’. Hij speelde zes zelfgeschreven solovoorstellingen, variërend van een toneelmonoloog tot kleinkunst. 

 ‘Tussen ooit en Eeuwigheid.’ speelt op vrijdag 27 januari en begint om 20. 00 uur in de hervormde kerk van Ballum.

Kaarten zijn te reserveren à € 12,50 in de voorverkoop bij Thea Loerts op e-mail adres theja15@knid.nl of via tel. 556596 en bij de kassa.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *