Kerkdienst weer via radio

HOLLUM – De protestante kerkgemeenschappen van Ameland schorten hun fysieke diensten voorlopig op. De kerkdiensten zijn weer te beluisteren op de radiokanalen.

"Geachte gemeenteleden en gasten van de Hervormde Gemeente Ameland en de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland.

Onlangs besloten wij samen dat de uitzendingen van de kerkdiensten weer in beperkte mate bezocht mogen worden door belangstellenden. We hielden ons daarbij aan de regels die het verspreiden van het coronavirus voorkomen. 

Er wordt nu een groeiend aantal mensen op Ameland positief getest op besmetting met het coronavirus. Ook binnen onze kerkelijke gemeenten.

Ter bescherming van uw en onze gezondheid zal de uitzending van zondag aanstaande 4 oktober niet bijgewoond mogen worden door gemeenteleden en andere belangstellenden. U kunt de dienst volgen via de gebruikelijke radiokanalen (Kanaal 1960 op de digitale TV Kabel Noord) en via Youtube: ProtestantsAmeland. Aanvang van de uitzendingen: 10.00 uur. 

De dienst van zondag 4 oktober zal wellicht inhoudelijk ook op een andere manier gehouden moeten worden

Via de gezamenlijke nieuwsbrief en de mededelingenkastjes bij de kerken zult u op de hoogte worden gehouden van verdere ontwikkelingen. 

Was getekend,

Kerkenraden en Voorgangers van de

Hervormde Gemeente Ameland en de 

Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland"

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *