Kennismakingsdagen met ADC auto’s

BUREN – Meld u aan voor de ADC kennismakingsdagen! Misschien heeft u hem gezien tijdens de WPD Open deuren dag: de Hyundai Kona van de Amelander Deelauto Centrale. De interesse voor deze elektrische auto en ADC was zo groot dat we besloten hebben om de Amelanders meer tijd te gunnen voor een kennismaking.

Vanaf woensdag 29 maart t/m zaterdag 1 april is de Kona daarom op Ameland. Iedereen kan gratis en volledig vrijblijvend een proefrit maken. U krijgt informatie over elektrisch autorijden en de Amelander Deelauto Centrale, wie we zijn, wat we willen en wat we al bereikt hebben.

We kunnen u uitleggen over het aanmelden en het gebruik van de app voor het reserveren en openen/sluiten van de auto’s. Ook vertellen we hoe het aansluiten op een laadpaal werkt.

ADC heeft behalve de Hyundai Kona ook de beschikking over een DS3 E Tense Crossback. Voor het gebruik van deze moderne elektrische auto’s werkt ADC samen met Friesland Huur.

Heeft u interesse in de deelauto’s of wilt u gewoon eens het gemak ervaren van elektrisch autorijden? Geef dit dan aan bij Johan Kiewiet, bij voorkeur via Whatsapp 06-20932705.

Maar een mailtje naar penningmeester@deelautoameland.nl kan ook. Johan zal vervolgens contact met u opnemen voor een afspraak.

Voor iedereen die al weet gebruik te willen gaan maken van de ADC deelauto’s: Aanmelden bij Friesland Huur is gratis, via de website www.deelautoameland.nl schrijft u zich in. U krijgt vervolgens de inloggegevens voor de WeGo app. Deze kunt u vooraf al installeren.

Graag tot ziens volgende week!

Het bestuur van de Amelander Deelauto Centrale

Jaap Baarsma, Radboud de Vos en Johan Kiewiet

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *