Kay Wilder op Hemels Festival

LEEUWARDEN – 2015 is het jaar dat Hemels Festival voor de vijfde maal plaats vindt op het Oldehoofsterkerkhof. Daarnaast is het exact 5 jaar geleden dat Xplode Festival voor het laatst plaats vond in recreatiegebied de Groene Ster nabij Leeuwarden. Volgens de organisatie SQ8 is daarom NU het moment om Xplode festival weer nieuw leven in te blazen met een nieuwe start, daags na Hemels Festival.

Op donderdag 14 mei worden er weer 10.000 festival bezoekers op het Hemels Festival verwacht, om bij de Oldehoofsterkerkhof te genieten van de fijnste house DJ’s.

Op vrijdag 15 mei wordt het festival terrein omgebouwd naar een Harder Styles mekka met de vetste Hardstyle en Hardcore DJ's.

Eén van de unieke features van Hemels Festival de afgelopen jaren is het grote podium in het midden van het plein met een draaiende DJ booth. Hierdoor heeft iedereen goed zicht en een knallend geluid. Ook dit jaar zullen bezoekers weer getrakteerd worden op een unieke opstelling en beleving.

Voor beide festivals heeft de organisatie een echte top line-up kunnen verwezenlijken.

Hemels Festival: Ummet Ozcan, Jay Hardway, Mental Theo, Pep & Rash, Justin Prime, Mightyfools, Kay Wilder, No Mondays, Dorono en MC Apster.

Xplode Festival: Brennan Heart, Coone, Alpha2, Neophyte, Bass Modulators, Dozer, Da Pauli en MC Apster.

Tickets voor 1 van deze festivals zijn  maar € 7,50 per dag en een combiticket koop je al voor maar € 10,-

Festival info:

Hemels Festival: Donderdag 14 mei – 14.00 tot 23.00 Oldehoofsterkerkhof Leeuwarden

Tickets en info: www.hemelsfestival.nl

Xplode Festival: Vrijdag 15 mei – 14.00 tot 24.00 Oldehoofsterkerkhof Leeuwarden

Tickets en info: www.Xplode.nl

Tickets voor deze evenementen zijn ook te verkrijgen bij alle vestigingen van Primera.

 lees hier ook over het Hemels Festival

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *