Kat wandeling en petit comité

HOLLUM – Tijdens de voorjaarsvakantie kunt u een Hidde Kat wandeling door Hollum maken met de Wad Verteller. De Wad Verteller vertelt over de commandeur, zijn vrouw, zijn huis en zijn werk. Kat is beroemd op Ameland en zijn verhaal is het vertellen waard. Het eiland herbergt een diversiteit aan locaties die aan de walvisvaart herinneren.

De Wad Verteller is een nieuw fenomeen op Ameland. De verteller, die inspiratie put uit Waddeneiland en waddenslik, ontwikkelt interessante programma's met wandelingen vol verhalen. Via elke wandeling met de Wad Verteller leer je het Waddeneiland beter kennen. De boventoon die tijdens de wandelingen gevoerd wordt is waardering voor het gebied en genieten van het Waddeneiland.

De allereerste wandeling gaat door Hollum en over commandeur Hidde Dirks Kat. Hou de Wad Verteller in de gaten, want zodra de coronamaatregelen voorbij zijn gaat ze los. Tot het zover is worden de wandelingen voor één deelnemer verzorgd, of voor twee op locatie en als ze tot dezelfde huishouding behoren.

Hidde Kat wandeling

  • Start bij het beeld van Kat in de H.D. Katstraat in Hollum
  • Data: in overleg, maar in principe is elke dag in de voorjaarsvakantie van februari 2021 mogelijk – voorlopig gaat de Wad Verteller met maximaal 1 persoon op pad.
  • Start om 14:00 uur of in overleg
  • Deelname kost € 12,50 p.p. inclusief een ontzettend leuke verrassing en blijvende herinnering
  • Aanmelden via uw Wad Verteller jeanet.de.jong@knid.nl
  • Bellen voor overleg kan via nummer 06 23 218 213

bekijk hier het blog van Wad Vertellen en de Wad Verteller

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *