Karin de Liedjesmamma op Ameland

HOLLUM – Karin de Liedjesmamma treedt zaterdag 30 maart op in het Maritiem Museum in Hollum. Aansluitend houdt ze een signeersessie voor haar boeken met cd in boekhandel De Hoge Stoep aan de Schoolstraat in Hollum.

Haar bezoek aan wat ze Saamenlant noemt, wordt extra leuk, nu ze ook optreedt op zondag 31 maart in de Rede van Nes met aansluitend een signeersessie in de boekhandel van Warenhuis Van den Brink.

Karin de Liedjesmamma schrijft en zingt ontroerende en ondeugende liedjes voor kinderen. Veel van haar liedjes maakt ze op Ameland. Daar komt ze vaak met haar kinderen. Ze maakte er ondermeer een lied over de verdronken reddingbootpaarden.

De signeersessie in de boekenwinkel van Hollum is van 15.00 tot 16.00 uur. Het optreden in het Maritiem Museum is om 14.00 uur.

Het optreden in de Rede van Nes is om 14.30 uur met aansluitende de signeersessie in de boekhandel aan de Van Heeckerenstraat in Nes.

 >>> zowel de musea als De Hoge Stoep, Rede van Nes en boekhandel Van den Brink zijn via de app Ameland Actueel te vinden.

>>> lees hier meer over Karin de Liedjesmamma

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *