Karakter knalt

WEESP – Roeisloep Karakter van roeiteam Geen zee te Hoog! Heeft de riemen weer gevoeld. Begin april was de eerste wedstrijd van het seizoen. De meiden zijn ambitieus dit seizoen en hebben een wedstrijdformatie gevormd. Op slag roeien Irina Beijaard en Suzanne Rozema, op het tweede doft zitten Henderika de Boer en Renske Oosterkamp, het derde doft wordt bezet door Margriet Faber-Smit en Fransien Jasperse en op boeg trekken Mariëlle Buckinx en Corry van Opstal aan de riemen.

Bij de wedstrijd over de rivier De Vecht werd Karakter tiende.

 

Lentekriebels bij StrAndersDe roeisters richten zich nu met hun coach op de twee volgende wedstrijden van het seizoen: het 'Iepen Frysk Kampioenskip' (22 km) in Lemmer op 21 mei en de 36 km lange HT-race tussen Harlingen en Terschelling op 3 juni. Daar willen de meiden en hun stuur gaan knallen!

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *