Kansen voor ondernemers op Ameland

Voor Ameland is de verblijfsrecreatie van groot belang. Ameland wordt goed bezocht, maar de stroom toeristen brengt ook uitdagingen met zich mee. Recent heeft de gemeente het toeristisch beleid vastgesteld, dat meer duidelijkheid schept voor de toekomst.

Op Ameland draait ondernemerschap niet altijd om ‘meer’ en ‘groter’, aangezien er grenzen zijn aan groei. Maar hoe kunnen ondernemers toch voldoende inkomsten genereren? Het antwoord ligt in het verkennen van nieuwe verdienmodellen, andere concepten en bedrijfsvormen binnen hun ondernemingen.

Een team van experts van Vitale Logies brengt op 9 november een eenmalig bezoek aan Ameland. Ze gaan samenwerken met logiesaccommodatie-ondernemers om te ontdekken waar de kansen liggen op het gebied van toeristische ontwikkelingen en de toekomst van verblijfsvormen.

Na een informatieve sessie is er ook gelegenheid voor ‘keukentafelsessies’ waarbij specifiek wordt gekeken naar de situatie van individuele ondernemers. Dit is een kans om vrijblijvend te ontdekken of het expertteam waardevol kan zijn voor uw onderneming. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente Ameland: www.ameland.nl.

Direct aanmelden voor deze unieke gelegenheid kan via e-mail bij toniquehollander@ipf.frl.

Bron: gemeente Ameland

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 800

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *