Kabelnoord sponsoractie, nog een week stemmen

HOLLUM – Er kan nog een week gestemd worden op de inzendingen van de sponsoractie van Kabelnoord. Bij deze jaarlijkse sponsor actie kunnen inwoners van de gemeenten Ameland, Schiermonnikoog, Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland op de ingediende projecten stemmen. 

De verschillende initiatieven maken kans op een sponsorbedrag. Het gaat hier om geldbedragen variërend van €1500,- tot €2500,-. Deze sponsorbedragen worden toegekend door Kabelnoord om de volgende redenen:

  • € 2500,- voor het project dat overall de meeste stemmen krijgt.
  • € 1500,- voor het project dat 2e wordt in dezelfde categorie als dat van het project met de meeste stemmen
  • € 1500,- voor de projecten die in de andere 2 categorieën de meeste stemmen behalen
  • € 2000,- te verdelen door de jury onder de projecten van hun keuze (verdeling en hoogte sponsorgeld is naar inzicht van de jury)

De categorieën waar de inzendingen onder vallen zijn sport, maatschappij en cultuur. 

Vanaf Ameland zijn er drie inzendingen waar nog op gestemd kan worden. Het gaat hier om het eindejaarsconcert van Vocalis (momenteel op plaats 50), Straatfestival Rôggefeest (plaats 46) en Muzikaal Bootwateren (plaats 19). 

Je kunt op een van de projecten stemmen door hier te klikken. Dit stemmen kan nog tot 29 september 12.00 uur.

Deze sponsoractie van Kabelnoord is het alternatief voor de vele sponsorverzoeken die jaarlijks bij Kabelnoord ingediend worden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *