Kabel Noord Gebruikersgroep

SCHIERMONNIKOOG – Op Schiermonnikoog en Ameland en ook in Noordoost Friesland zijn veel inwoners die gebruik maken van de diensten van Kabel Noord. Het gaat dan om TV, internet en telefonie.

Voor vrijwel iedere kabel/ internet provider is wel een gebruikersgroep met een eigen website in het leven geroepen.

Ook voor Kabel Noord abonnees is onlangs een onafhankelijke gebruikersgroep met een eigen website opgericht. Op de website wordt informatie verstrekt over Kabel Noord televisie, internet en telefonie. Verder is een uitgebreid forum aanwezig waar de meest uiteenlopende zaken aan de orde kunnen komen, zoals: informatie over, decoders, TV’s, routers, modems, instellingen van de computer, storingen in de internetverbinding, TV ontvangst of telefoonverbinding, vraag en aanbod van tweedehands apparatuur etc. etc.

Ook is het mogelijk om storingen in de TV-, internet- of telefoonverbinding te melden.

Het is een particulier initiatief, zonder commerciële achtergrond dat wordt ondersteund door belangrijkste belangenbehartiger voor kabel/ internet providers in Nederland, de Coax gebruikersvereniging.

Om mee te kunnen doen met het forum moet u zich eenmalig registreren op de gebruikersite. Uiteraard worden de mailadressen niet gebruikt voor andere doeleinden.

“Kortom een bron voor informatie maar ook voor vragen over alles wat te maken heeft met Kabel Noord internet, TV en telefonie,” beveelt Kees Boer van Schier de Gebruikersgroep van harte aan.

>>> de website van de kabel Noord Gebruikersgroep is te vinden op de Links-pagina  onder de G van Gebruikers

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *