Kaarten voor de kerk

HOLLUM – De actie Kaart voor de Kerk steunt de herbouw. Bekijk hier de kaarten.

Verschillende mensen waren na de brand zó begaan met de Clemenskerk dat ze één of meer foto's en tekeningen beschikbaar stelden om te laten drukken. Dertien afbeeldingen zijn geselecteerd om er een kaart van te maken. Niemand verdient aan de kaarten; de fotografen niet, de drukkerij en de uitgever niet en de wederverkopers ook niet. De gehele opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, naar Herstelfonds Clemenskerk.

De kaarten worden per vijf stuks in een mapje gedaan en elk mapje met vijf verschillende kaarten kost vijf euro. De mapjes zijn verschillend, de dertien afbeeldingen worden ongesorteerd over de mapjes verdeeld. De kaarten zijn niet los te koop.

U kunt mapjes bestellen via info@persbureau-ameland.nl en afhalen op O.P.Lapstraat 7 in Hollum. Op diverse andere plekken op het eiland zullen de mapjes ook te koop zijn. Informeer hier of daar maar eens.

>>> lees hier over de Sint Clemenskerk

De Kaarten voor de Kerk zijn te koop bij de volgende adressen:

Hollum

O.P.Lapstraat 7

COOP D. Bakker


Ballum

Slijterij Nobel

Nes

De Afslag

De Rentmeester

Boekhandel Van den Brink


Buren

Primera

De boetiek op Klein Vaarwater

Op de veerboot

Bij de kassa op de veerboot

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *