Jubileum Muziek- en theaterfestival

HARLINGEN – Tien oudhollandse platbodems, 65 optreedlocaties, 100 artiesten en talenten…

Van 2 t/m 11 augustus 2013 overspoelt muziek- en theaterfestival Horizontoer wederom de Waddeneilanden. Tien dagen lang genieten jong en oud van aanstormend talent, uiteenlopende muziekstijlen, (straat)theater, cabaret en workshops. De optredens zijn voor iedereen gratis of tegen een kleine bijdrage toegankelijk. Ook kun je een festivalvakantie aan boord boeken.

Dit jaar is het feest extra groot, want Horizontoer bestaat 25 jaar.

Horizontoer is een platform voor aanstormend talent. Artiesten verdringen zich voor een plek in de line up. Want, sta je als artiest op Horizontoer, dan heb je serieuze doorbraakpotentie.

Het niveau tijdens Horizontoer is hoog, de sfeer laagdrempelig. Alle optredens zijn in en rondom centrale locaties op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Je hoeft dus nooit ver om je te laten verrassen door bijvoorbeeld een intiem akoestisch concert, een hilarische goochelact, eigenwijze poprock of betoverend mooie steltlopers.

Horizontoer komt op 9 en 10 augustus 2013 naar Ameland

>>> lees hier meer over Horizontoer

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *