Jewel in the crown van Ameland

HOLLUM – Het is het krentje in de pap, the Jewel in the Crown van nieuwsgierig Ameland: de mobiele app Ameland Actueel, voor iPhone en de vergelijkbare m.site voor elke andere smartphone.

Pijler onder de app is het nieuws van het eiland en de agenda van Ameland. De app is er voor wie op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen, de politiek, de Amelanders, de KNRM, de evenementen, de verhalen: kortom van alles wat Ameland aangaat.

Ondernemend Ameland presenteert zich op de app. Met adresgegevens, met direct-bel-knop, met foto en een wervend stukje tekst. Bedrijven staan niet zomaar op de app, ze geven daar zelf opdracht voor en bepalen zelf wat er op komt. Voor andere locaties neemt Persbureau Ameland het initiatief. Denk dan aan de badstranden, de beelden, belangrijke gebouwen, handige onderwerpen of leuke weetjes over het landschap. De app is wars van flauwekul en houdt van interessante locaties. En die staan er op.

Zorg dat je er bij staat enmeld je onderneming ook aan. Voor € 24,–, € 48,– of € 96,– voor een heel jaar sta je er al bij. Verlenging kost in alle drie de gevallen € 24,–. Aanmelden kan hier.

Ameland ActueelAANBIEDING VOOR VERHUURDERS

Voor particuliere verhuurders hebben we een speciale aanbieding.

Voor 24 euro staat de accommodatie een jaar lang op de app met de adresgegevens, het telefoonnummer, doorverwijzing naar uw eigen website, foto van de accommodatie en een stukje tekst van ongeveer 50 woorden. Voor 6 euro meer plaatsen we er een tweede foto bij. Deze aanbieding geldt tot eind augustus 2012. Aanmelden kan hier.

>>> lees hier over de app

>>> lees hier over Ameland apps voor de smartphone

>>> volg hier de App Ameland Actueel op Twitter

Landhuis VaderJacob

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *