Jazz Café in Stayokay

HOLLUM – Er staat een nieuw evenement op de kalender van Ameland en deze keer gaat het om muziek. Het gaat om een muziek clinic met aan het eind een slotconcert. De eerste Jazz Boost is van 23 tot en met 26 mei. Op 25 mei staat een Jazz Café in Stayokay op het programma.

Cursisten en docenten laten dan zien en horen wat het beste van hun kunnen zien en horen. Jazz op het eiland, Jazz in Stayokay.

Jazz Boost

Jazz Boost Ameland stelt individuele Jazz muzikanten maar ook Jazz bands drie dagen in de gelegenheid om hun muzikale mogelijkheden in een goede sfeer te verkennen onder leiding van gerenommeerde muzikanten. Dat is Jazz Boost. Deelnemers hebben een redelijke tot goede instrumentbeheersing. Iedereen werkt samen ter ondersteuning van de muzikale ambities en beleving van de deelnemers. Kosten voor muzikanten zijn €395 all-in inclusief. Voor Amelanders is er een speciaal tarief met thuis slapen.

Zondagavond is het gezamenlijk slotconcert door deelnemers en docenten.

Jazz Café

Klik op de foto om over het Jazz Café te lezen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *