Crowdfunding Ameland: Aan Tafel!

HOLLUM – Persbureau Ameland zet regelmatig projecten op. Zelfstandig, namens Ameland Pers uitgeverij of samen met anderen. Via crowdfunding wordt alvast een bijdrage gevraagd om het project te kunnen uitvoeren.

Het eerste project in 2014 is zo’n crowdfunding, waar Amelanders en Amelandliefhebbers op kunnen intekenen.

De werktitel van het project is: Ameland aan Tafel. Het is een project van Ria Evers-Dokter en Ameland Pers uitgeverij.

De barometer staat op 1840 euro. 

Het project houdt een boekwerk in over de culinaire cultuur van Ameland. Dat betekenen recepten, eigenaardigheden, gezegdes, verhalen, gebruiken en Amelander producten.

Voor de verwezenlijking van het boek vragen we via crowdfunding medewerking van restaurants, winkels, producenten van Amelandse producten en particuliere liefhebbers van de Amelandse culinaire cultuur.

U kunt op drie manieren de uitgave steunen (betalen doet u bij aflevering):

  1. Bestel alvast tien boeken voor de waarde van de verkoopprijs (die zal tussen de 15 en 20 euro per stuk liggen). De naam van uw bedrijf wordt achterin het boek vermeld in de rubriek en u wordt uitgenodigd voor de presentatie van het boek.
  2. Adverteer op een van de bladzijden van het boek, bijvoorbeeld bij een onderwerp dat bij uw bedrijf past. Dat gaat 100 euro kosten.
  3. Schrijf alvast in voor 1 exemplaar of meerdere exemplaren (kosten tussen de 15 en 20 euro). Bij bestelling van twee of meer exemplaren ontvangt u een uitnodiging voor de presentatie van het boek.

Intekenen kan via dit invulformulier met keuzemenu.

>>> lees hier meer over het project

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *