Jan Brouwer is Student of the Year 2013

AMSTERDAM – Geneeskundestudent Jan Brouwer (23) uit Groningen en masterstudent Food Quality Management Irene Poll (24) uit Wageningen hebben de Student of the Year-verkiezing gewonnen. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de StudentenAwards in Amsterdam. Honderdachtentwintig studenten schreven zich in voor de verkiezing. Ruim 411.000 stemmen zijn uitgebracht.

Naast de titel ‘Student of the Year 2013’ winnen ze een 15-daagse rondreis door Marokko met Mambo Reizen en krijgen ze een fotoshoot van America Today, waarna ze in alle Nederlandse en Belgische America Today-vestigingen te zien zijn. Beide winnaars bekleden een jaar lang een ambassadeursfunctie voor Studenten.net.

In de finaleronde hebben de winnaars concurrenten Prabhjot Kaur Pamma uit Amsterdam, Maloe Jansen uit Rotterdam, Giovanni Fritschij uit Utrecht en Joël Nolten uit Tilburg verslagen.

Jan Brouwer is afkomstig van Ameland. Rita Hulsebos uit Nes, tante van Jan, riep op om op haar neef  te stemmen. Aan haar oproep gaven velen gehoor.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *