Jack Bottleneck @ Eric’s Café Dokkum

Zondag 12 mei 15.00 uur, Eric’s Café, Markt 36

Met een veelzijdig repertoire slagen Jack Bottleneck & Band er telkens weer in het publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren. De doorleefde ‘korrel 40’ stem van Jack wordt muzikaal ondersteund door Herman Frank op gitaar, Johannes Blanksma op drums en Rob Taekema op bas.

‘De songs zijn geselecteerd uit Amerikaanse rootsmuziek, maar de Friese muzikant heeft ze met zoveel passie en emotie naar zichzelf toe getrokken dat ze klinken als een weerspiegeling van zijn eigen leven’ (Lust For Life, mei 2022).

Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via https://jazz-dokkum.nl

De locaties van de maandelijkse Jazz-Dokkum concerten zijn steeds wisselend; behalve bij Eric’s Café worden concerten gegeven bij Grandcafé Hotel Van der Meer, Hotel De Posthoorn, ’t Raedhus, De IJsherberg, De Schreiershoek en De Halve Maan. De concerten worden mede mogelijk gemaakt met een subsidie van de Gemeente Noardeast-Fryslân en met ondersteuning van Centrum voor de kunsten Opus 3. Jazz-Dokkum heeft sinds dit jaar een culturele ANBI status.

Foto: Jack Bottleneck 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 719

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *