Jaarberichten van de Waddeneilanden

GRONINGEN – Op de Friese Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland is Staatsbosbeheer verantwoordelijk voor het beheer van grote delen van deze eilanden. Jaarlijks verspreidt SBB huis aan huis het Jaarbeeld, een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en activiteiten op dat eiland.

Bij deze de digitale exemplaren van de drie Jaarbeelden.

Jaarinbeeld Ameland/

Jaarinbeeld Vlieland/

Jaarinbeeld Terschelling/

SBB laat weten: "Wij zijn ons ervan bewust dat een goed beheer van de natuur niet kan zonder dat dit gedragen wordt door de plaatselijke bevolking. Door middel van intensieve contacten met bewoners en bestuurders zijn wij er samen met hen in 2014 weer in geslaagd een aantal mooie projecten te realiseren. Niet alleen op het vlak van natuurbehoud en -bescherming hebben we mooie resultaten bereikt, ook werken we samen met ondernemers aan mogelijkheden om de natuurbeleving en de lokale economie op de eilanden te vergroten.

In 2015 zet Staatsbosbeheer de samenwerkingen voort en willen we deze verder uitbreiden. Voor vragen over het werk van Staatsbosbeheer op de Friese Wadden staan wij altijd open. Wij kijken uit naar een goede samenwerking met u in 2015 en hopen u ook dit jaar tegen te komen op één van deze prachtige eilanden."

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *