Interviews duurzaamheid Ameland met gezelligste studenten

GRONINGEN – Milton, Thomas, Nynke en Wim zijn studenten aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij doen onderzoek op Ameland en vragen medewerking. De oproep: "Als Amelander bent u zeker op de hoogte van de talloze projecten die uitgevoerd worden op het eiland. Zo lopen er verschillende projecten om het eiland naar een groene toekomst te leiden.

Innovatie moet nauwlettend in de gaten worden gehouden. Wij – als studenten van de Hanzehogeschool Groningen – doen dit aan de hand van diepgaand onderzoek. Een aantal weken geleden zijn wij helemaal vanuit Groningen bij veel Amelanders aan de deur geweest om vragenlijsten af te nemen. De resultaten hiervan worden momenteel verwerkt. Aan alle respondenten: hartelijk dank voor uw tijd.

Nu willen wij onze kennis verder verrijken door interviews af te leggen met jullie als bewoners van het eiland. De interviews zullen deze en volgende week plaatsvinden via videogesprek of telefonisch. Wilt u ons hierbij helpen? Dan kunt u ons bereiken via 06-39028930 om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons mailen naar j.w.van.der.staaij@st.hanze.nl

Laat uw stem horen! Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.

Milton, Thomas, Nynke en Wim

Studenten Hanzehogeschool"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *