Interviews duurzaamheid Ameland met gezelligste studenten

Geplaatst op: 24 november 2021 - Categorie: School & Vereniging

GRONINGEN - Milton, Thomas, Nynke en Wim zijn studenten aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij doen onderzoek op Ameland en vragen medewerking. De oproep: "Als Amelander bent u zeker op de hoogte van de talloze projecten die uitgevoerd worden op het eiland. Zo lopen er verschillende projecten om het eiland naar een groene toekomst te leiden.

Innovatie moet nauwlettend in de gaten worden gehouden. Wij - als studenten van de Hanzehogeschool Groningen - doen dit aan de hand van diepgaand onderzoek. Een aantal weken geleden zijn wij helemaal vanuit Groningen bij veel Amelanders aan de deur geweest om vragenlijsten af te nemen. De resultaten hiervan worden momenteel verwerkt. Aan alle respondenten: hartelijk dank voor uw tijd.

Nu willen wij onze kennis verder verrijken door interviews af te leggen met jullie als bewoners van het eiland. De interviews zullen deze en volgende week plaatsvinden via videogesprek of telefonisch. Wilt u ons hierbij helpen? Dan kunt u ons bereiken via 06-39028930 om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons mailen naar j.w.van.der.staaij@st.hanze.nl

Laat uw stem horen! Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.

Milton, Thomas, Nynke en Wim
Studenten Hanzehogeschool"

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?