Inschrijvingen geopend voor Adventurerun en Tri-Ambla 2024

Op zaterdag 14 december 2024 viert de Ameland Adventurerun haar 20-jarig jubileum, en iedereen is van harte uitgenodigd om dit bijzondere evenement bij te wonen. De inschrijving voor deze jubileumeditie is nu geopend, en de organisatie hoopt weer vele enthousiaste hardlopers aan de startlijn te zien.

Deelnemers die al twintig keer hebben meegedaan, worden vriendelijk verzocht om een e-mail met bewijs te sturen naar info@4ameland.nl. Tijdens het jubileumweekend in december ligt er dan een speciaal sportief geschenk op hen te wachten.

Het belooft een sfeervol sportweekend te worden, geschikt voor het hele gezin, families, loopgroepen en vriendengroepen. Het is een mooie gelegenheid om alvast in de Kerststemming te komen.

Inschrijving Tri-Ambla Ook Geopend

Op zaterdag en zondag 7 en 8 september 2024 vindt Tri-Ambla plaats op Ameland. Dit tweedaagse evenement biedt een ultieme uitdaging waarbij deelnemers de elementen van het eiland trotseren: zwemmen in de Waddenzee, mountainbiken en lopen door bos, duinen en over het verraderlijke strand. Tri-Amble is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit sportieve weekend. Ook geschikt voor families, vrienden of sportgroepen. Met activiteiten voor iedereen, van jong tot oud, is er voor elk wat wils. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor zowel de Ameland Adventurerun als Tri-Ambla.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 684

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *