Inschrijving Run for KiKa is gestart

AMSTERDAM –  2013 was een zeer bijzonder Run for KiKa jaar waarin, mede dankzij de inzet van duizenden Runners, meer dan € 600.000,- is opgehaald. Het streven van KiKa is dat 95% van de kinderen met kanker geneest in 2025. Iedereen kan helpen! Daarom wordt Run for KiKa ook in 2014 weer georganiseerd op vijf verschillende locaties door het land. www.runforkika.nl

Run for KiKa

Run for KiKa is een hardloopevenement voor het hele gezin en vindt dit jaar plaats op vijf locaties door het land: Spaarnwoude (1 juni), Utrecht (15 juni), Eindhoven(22 juni), Rotterdam(29 juni)en Heerenveen (6 juli). Dit jaar kan hierbij gekozen worden uit 5 of 10 km hardlopen en is er de speciale KidsRun van 1 km. In Heerenveen is het ook mogelijk om 15 km te rennen.

Feestelijke dag

Op alle locaties wordt een feestelijk KiKa-terrein ingericht. Daarnaast zijn er leuke activiteiten en optredens voor het hele gezin. Iedereen is welkom op het terrein om mee te rennen of aan te moedigen op deze gezellige dag.

Inschrijving is in volle gang

In de eerste week hebben zich al honderden deelnemers ingeschreven. Eén van hen is Ria Wiertz uit Spijkenisse. Zij doet samen met haar kleinzoon mee aan Run for KiKa Rotterdam. “Mijn kleinzoon Jayron (2 jaar) is door complicaties van de behandelingen van AML(Acute myeloïde leukemie) in een rolstoel beland. Om toch mee te kunnen doen met de KidsRun ga ik zijn rolstoel duwen tijdens de Run. Ik gun het alle zieke kinderen om deze vreselijke ziekte te overwinnen en daarom doe ik met Jayron mee aan Run for KiKa!”, aldus Ria Wiertz.

Meer informatie: www.runforkika.nl

>>> lees hier ook over Goede Doelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *