OS2014 Schaatsvlag

DOKKUM – De Dokkumer Vlaggen Centrale geeft een schitterende Olympische Schaatsvlag uit. In Sotsji staat de teller voor Nederland nu op 12 Olympische medailles. Daarmee lijken deze Winterspelen uit te draaien op de succesvolste ooit. DVC introduceert daarom vandaag in samenwerking met Nederlandse sportfanaten, een passende OS2014 schaatsvlag, om de enthousiaste sfeer die er heerst in Nederland te onderstrepen.

Via Radio 2 zijn luisteraars vanochtend opgeroepen om mee te denken over het thema van de OS2014 schaatsvlag. Met deze ideeën als basis heeft DVC een krachtig ontwerp gemaakt. "De Olympische koorts heeft definitief toegeslagen, ook binnen onze onderneming", aldus directeur Robert Jan Hageman. "Het is geweldig om te zien hoe iedereen met de sporters in Sotsji meeleeft. Nu de teller op 12 Olympische medailles staat, zijn we heel dichtbij een historische gebeurtenis. Daar hoort een vlag bij, die recht doet aan de geweldige Olympische prestaties."

Het ontwerp ligt klaar en is volledig afgestemd op een eenmalig, feestelijk hoogtepunt in de Nederlandse Olympische historie. Het is een pakkende vlag, die de oranjesupporter recht in het hart zal aanspreken. Nederland domineert in Sotsji op het Olympische onderdeel schaatsen. De schaats staat daarom symbool voor het succes van de Spelen 2014. Vandaag worden de eerste exemplaren geprint. De speciale OS 2014 schaatsvlag is vanaf vanmiddag, 14 februari, te bestellen via de site www.dvc.nl. "Het is een schitterende vlag om de geweldige prestaties van het Nederlandse Olympische sportteam te vieren".

>>> lees hier meer over de Olympische Winterspelen in Sotsji

>>> lees hier over de Olympisch kampioene die op Ameland werkte

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *