InpakPiet: “Is er nog een ‘Ameland aan Tafel’?”

HOLLUM – "Is er nog een 'Ameland aan Tafel'?" Dat vraagt de InpakPiet namens Sinterklaas aan de BoekenPiet. Sinterklaas geeft graag een Ameland boek in het körfke aan de volwassen Amelanders en dit jaar zijn er verschillende boeken die er op het verlanglijstje kunnen worden gezet. Het 'Wao'deboek' bijvoorbeeld, of het boek over de 'Malmö' of 'Ameland aan Tafel'.

'Ameland aan Tafel' kwam in augustus 2015 uit en de 12,5 doosjes met 40 exemplaren zijn op een paar na uitverkocht. Bij de uitgever liggen er nu nog acht. Nog acht exemplaren 'Ameland aan Tafel' van de 500 en dan is de voorraad op. Het kan zijn dat een van de bedrijven die deelnemen aan de 'Ameland aan Tafel-route' nog een exemplaar hebben liggen. Die bedrijven zijn te vinden op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele website ameland-actueel.nl

Een voorbeeld van de app staat hier op de PC en daar staan alle deelnemende bedrijven op een rij.

Ameland aan Tafe van Ria Evers-Dokter: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Ameland aan Tafel, een puur Amelands product, is voor € 17,50 te koop bij de uitgeverij op O.P.Lapstraat 7 in Hollum. Klop aan op het groene deurtje en haal een van de laatste acht exemplaren.

Op Waddenpost is meer te lezen over het boek, de presentatie en de extraatjes. Kijk bij Waddenposter Ameland aan Tafel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *